Tarts velünk Te is! Kattints a fenti narancs színű Regisztrálj! gombra!

Regisztrált intézmények, vállalatok, települések

ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. - Biatorbágy

BB'z Bar & Grill - Budapest
Mi is megkaptuk a Felelős Gasztrohős Alapítvány által adott Fenntartható Vendéglátóhely minősítést, így az alábbiakat mindenképp vállaljuk: - Az alapanyagok minimum 30%-a Magyarországról származik - Nem használunk pálmaolajat - Van minimum 2 vegetáriánus főételünk - Minimum 1 bioterméket árulunk vagy bio alapanyagot használunk - Legalább 1 környezetbarát minősítéssel rendelkező tisztítószert használunk - Nem használunk polisztirol csomagolóanyagot, és csak kérésre adunk szívószálat - Folyamatosan törekszünk a környezeti terhelésünk csökkentésére Az idei Föld órája estéjén gyertyafényes vacsorát tartunk.

Bhaktivedanta Jógastúdió Blaha - Budapest
2019. március 30-án különleges jógaórával várjuk vendégeinket, amikor villany használata nélkül, gyertyafényben jógázhatnak. A BHF és intézményei különös hangsúlyt fektetnek arra, hogy megvédjük Földünket. Az egyszerűség, tisztaság és nem ártás elveit követve például Jógastúdiónkban is környezetbarát tisztítószereket használunk, nem használunk egyszer használatos poharakat, újrahasznosított papírból készül papírtermékeket használunk, stb. https://www.bhf.hu/jogastudio-blaha

Bonyhád
Bonyhád Város Önkormányzata – a környezettudatosság jegyében – 2019-ben is részt vesz a programban. Az akció keretében a városháza díszvilágítását éjszakára szünetelteti. A lakosságot az akcióról több elektronikus felületen is hirdeti, kéri a lakosság aktív részvételét.

Borsodnádasd

Bosch Magyarország - Budapest

Budapest Bank Zrt. - Budapest
A Budapest Bankban 2011-ben indult el a Zöld Iroda munkatársi kezdeményezés, ami aktívan formálja a vállalati kultúrát, támogatja a környezettudatos munkahely kialakítását és fejlesztését. Célja, hogy felhívja a kollégák figyelmét a környezeti fenntarthatóság legfontosabb kérdéseire és a természeti erőforrásaink józan, mértékletes használatára. A kezdeményezés hatására többek között olyan fontos törekvések valósultak meg a Bankban, mint a szelektív hulladékgyűjtés, a PET-palack és az elemgyűjtés,a mozgásérzékeléssel ellátott LED világítás, napkollektorok alkalmazása, illetve a fa- és növényültetés. Bevezetésre került a kétoldalas nyomtatást és papírmentessé tette az operáció működését.

Budapesti Főpolgármesteri Hivatal és BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Társaság - Budapest
Főpolgarmester Úr jóváhagyásával lekapcsolásrara kerül Budapest díszvilágítása egy órára, terítésmentesen, a Fold órája rendezvény keretében.

Cirrhopp - Üllő
A megunt ruházati és csomagolási hulladék csökkentése kreatív módon. Az etikus keretek között készült újrahasznosított ékszerek é kiegésztők mellett szemléletformáló workshopok tartása országosan.

CowboyTánc Produkció - Budapest
Cégünk minden tagja kiemelten figyel a környezettudatos mindennapokra, működési folyamatainkban jelen van a fenntarthatóság szempontja. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, lehetőség szerint mindent online intézünk, a papírt kiváltjuk, ahol csak lehet, külföldi kapcsolattartásaink jó részt online történnek. A stúdiónkat is környezettudatosan építettük ki, energiatakarékos berendezések, minimalizált szemét (például frottír törülközők használatával), újrahasznosított papír használata. Működésünkben folyamatosan keressük, hol lehet fejleszteni a fenntarthatósági stratégiánkat.

csokterv.hu - Budapest
A vállalkozás fő profilja a közel nulla energiaigényű családi házak tervezése, többek közt megújuló energiát hasznosító gépészeti berendezés alkalmazásával. Napkollektor, fotovillamos áramfejlesztő, szélturbina vagy más áramfejlesztő, talaj kollektoros levegő előmelegítés vagy akár részleges lefedést biztosító hőszivattyú; a felsorolt technológiák közül akár egy elegendő lehet a követelmény kielégítésére.

Csongrádi Batsányi János Gimnázium - Csongrád
Iskolánk auláját mécsesekkel és gyertyákkal díszítjük fel, és meglepetés társasjátékot játszunk a 6. F osztállyal gyertyafényben.

Danubius Grand Hotel Margitsziget - Budapest

Danubius Health Spa Resort Aqua - Hévíz

danubius Health Spa Resort Bük - Bük

Danubius Health Spa Resort Hévíz - Hévíz

Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Budapest

Danubius Health Spa Resort Sárvár - Sárvár

Danubius Hotel Arena - Budapest

Danubius Hotel Astoria City Center - Budapest

ugrás a oldalra következő »

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2019 arculati elemeit!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online

FacebookInstagram