Tarts velünk Te is! Kattints a fenti narancs színű Regisztrálj! gombra!

Regisztrált intézmények, vállalatok, települések

Daniella Villamosság - Debrecen
Cégünk minden évben csatlakozik a Föld órája eseményhez. Idén figyelemfelkeltő tartalommal készülünk, ahol villamossági kereskedőként felhívjuk a figyelmet, hogy nem csak a pénztárcának, de a környezetnek is jobb, ha energiatakarékos izzókat alkalmazunk (https://daniella.hu/energiatakarekos-fenyforras). Az eseményre hírlevélben is felhívjuk a figyelmet. Továbbá cégen belül is tájékoztatjuk a kollégákat az alkalomról.

Danubius Grand Hotel Margitsziget - Budapest

Danubius Health Spa Resort Aqua **** - Hévíz

Danubius Health Spa Resort Bük **** - Bük

Danubius Health Spa Resort Hévíz **** Superior - Hévíz

Danubius Health Spa Resort Margitsziget **** Superior - Budapest

Danubius Health Spa Resort Sárvár - Sárvár

Danubius Hotel Arena - Budapest

Danubius Hotel Astoria City Center - Budapest

Danubius Hotel Flamenco - Budapest

Danubius Hotel Gellért - Budapest

Danubius Hotel Helia - Budapest

Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium - Debrecen
Első alkalommal megrendezzük a Föld órája eseményt a szakkollégiumunkban. Évek óta szelektíven gyűjtjük a hulladékot. Természetvédelmi és természetjáró szakmai műhely működik a szakkollégiumban. Környezetvédelmi szakmai előadásokat szervezünk. Takarékos életmódot folytatunk

DOBLO Wine Bar and Shop - Budapest
A Felelős Gasztrohős által minősített Fenntartható Vendéglátóhelyként számos más környezetvédelmi intézkedés mellett vállaljuk, hogy 1. A felhasznált alapanyagaink minimum 30% Magyarországról származik 2. Nem használunk pálmaolajat 3. Minimum 2 vegetáriánus főételünk van 4. Találsz nálunk minimum egy bio alapanyagot/terméket 5. Legalább 1 környezetbarát minősítéssel rendelkező tisztítószert használunk 6. Nem használunk polisztirolhab dobozokat 7. Folyamatosan törekszünk a környezeti terhelésünk csökkentésére Az idei Föld Órája alkalmából ismét gyertyafényes vacsorát rendezünk.

Dunakeszi Bárdos Lajos Általános Iskola - Dunakeszi
Szülők, tanulók tájékoztatása erről a programról, felhívjuk figyelmüket a minimális energiafogyasztásra. AZ iskola épületét áramtalanítjuk éjszakára. Takarékosan használjuk az áramot az iskolában, ha nem szükséges nem égetjük a villanyt.

Édes Érzés Kft. - Budapest
Cégünk nagyon fontosnak tartja a környezettudatosságot. Újrahasznosított papírt hasznàlunk, megszüntettük a szívószál használatot, kedvezményekkel támogatjuk a hulladékmentes életmódot, dolgozóink kizárólag tömegközlekedéssel járhatnak dolgozni. Igyekszünk mindenben energia- és környezettudatosak lenni és vendégeinket is folyamatosan erre bíztatjuk.

Eger
Minorita templom Várfal, várzászló Felnémeti templom Lyceum Szent Hedvig Kollégium Székesegyház Rác templom Ciszterci templom Polgármesteri Hivatal ’56–os emlékmű Dobó I. tér Végvári Vitézek tere

Egri BBÁI Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája - Eger

Elite Clinic Magánklinika - Debrecen
Az Elite Clinic Magánklinika 2015-ben történt fejlesztésénél kulcsfontosságú tényező volt a környezetvédelem. Ennek érdekében négyszintes intézményünkben napelemekkel állítunk elő elektromos áramot.

ELTE Márton Áron Kollégium és Szakkollégium - Debrecen

ugrás a oldalra « előző oldal következő »

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2018 arculati elemeit!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online