Tarts velünk Te is! Kattints a fenti narancs színű Regisztrálj! gombra!

Regisztrált magánszemélyek

Várnai Zsuzsa

Albitz Erika
Wc öblítésre esővizet használok.

Alexa András

Alexáné Babits Melinda

Antal Alexa

Antal Ildikó
Energiatakarékos izzóink vannak, vásárláskor textil szatyrot használunk, amikor tehetem Nagy kiszerelésû, utánöltô termékeket vásárolunk.

Auxi Katalin

Ávéd Tibor

Babarczy Anna

Babos Julianna
Nem tvzek

Baksa Antónió

Baksa Klára

Bali Bettina
Szelektíven gyűjtöm a szemetet, energiatakarékos izzókat használunk a lakásban. Fogmosáskor, fürdéskor nem folyatom feleslegesen a csapvizet. Az utcán nem szemetelek, és gyakran felszedem a földről a nagyobb hulladékokat (szatyor, doboz, üveg, flakon..) Szeretnék egy tisztább, szebb környezetet, de ehhez mindenkinek cselekednie kell.

Balla Laura
Saját napelem rendszerrel szolgálom ki a lakóházam energia igényének nagy részét, ezzel fűtünk és üzemeltetjük az elektromos készülékeket is. Szelektív szemétgyűjtéssel védem a környezetem. Kézzel, nem folyó vízben mosogatok. Kizárólag csak ledes világítást használunk. Minden elektromos eszköz vásárlásnál törekszünk az energia takarékos készülék beszerzésére. Csak akkor kapcsolunk lámpát, ha már sötét van, amíg lehet látni a természetes fényt használjuk. Feleslegesen nem hagyunk felkapcsolva lámpákat, televíziót, és más energia fogyasztókat. A lakásban 21 C fokot tartunk, hálószobákban 18 C fokot. Vásárláskor tartós használatra alkalmas táskába pakolunk, nem vásárolunk nylon zacskókat.

Balogh Szilvia

Baloghné Erdélyi Andrea

Baracsi Berta

Báskay Imre
A fenti példákon túl: Egyutas csomagolások kerülése (Csak betétdíjas bor, szörp vásárlása. Pezsgőt azóta nem vettem, amióta megszűnt az üveg visszaváltása.)

Bendes Viktória

Berei Ágnes
Nem pazarlom a vizet, szelektíven gyűjtöm a hulladékot , komposztálom a kerti és konyhai hulladékot , nem égetem feleslegesen a villanyt, fákat növényeket telepítek a kertembe, etetem a madarakat.

ugrás a oldalra következő »

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2018 arculati elemeit!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online