Tarts velünk Te is! Kattints a fenti narancs színű Regisztrálj! gombra!

Regisztrált magánszemélyek

Fábián Isabella

Fazekas Alexandra

Feketéné Horváth Erzsébet
A gyermekeimmel odafigyelünk a szelektív hulladékok gyűjtésére .A víz használatára pl zuhanyzunk ,a fogmosáskor nem folyasszuk a vizet pohar használatával kevesebb víz megy el.

Feraji Anikó

Forgács Ádám
Szelektíven gyűjtjük hosszú évek óta a hulladékot, és gyermekeinknek is ezt a példát mutatjuk. Fokozatosan a régebbi égőket LED fényforrásokra cseréljük. Tölthető elemeket használunk. Inkább zuhanyozunk, mint tele kádban fürdünk. Kerékpárral járunk mindenhova. Autóval csak hosszabb útra, vagy nagy bevásárlásra indulunk.

Forgó Barbara
Igyekszem szelektíven gyűjteni a szemetet, mindig elzárni a vizet fogmosás és hajmosás közben, saját palackban hordok magamnál vizet, kerülöm a nejlonzacskók használatát, vettem textil sminklemosó párnákat. Nem dobok ki ételt.

Fűrész Attila Zoltán

Futterer Judi

Gyurics Katalin

Hajdu-Ráfis Luca
Szelektív hulladék gyűjtés, pálmaolaj mentes termékek vásárlása, energiatakarékos izzók, környezetbarát tisztítószerek használata, műanyag zacskó helyett anyag szatyrot használok vásárláskor, vagy ha épp nincs nálam, akkor a táskámba pakolom a megvásárolt dolgokat. Amit csak lehet újra hasznosítok, ill. például a feleslegessé vált ruhaneműket szociális szervezeteknek vagy rászorulóknak adom tovább, stb.

Harzsa Ildikó Judit
Pedagógusként folyamatosan szemmel tartom a fontos híreket, hogyan tehetek én is és a gyermekek is azért, hogy egy szebb jövőt teremtsek-teremtsünk. Többek között: Szelektív hulladékgyűjtés, fenntarthatóság, örökös ÖKO-iskola, papír-, és ruhagyűjtés, világnapokra készített projektek teszik ki mindennapjainkat! Szeretnénk tenni a világunkért, szeretnénk tenni egy szebb jövőért! :)

Hegedűs Margit

Himer Boglárka

Himerné Virág Erika
Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, energiatakarékos izzókat használok. Ha vásárolni megyek, mindig viszek magammal bevásárlótáskát, így nem használok fölöslegesen műanyag reklámtáskát. Odafigyelek, hogy ne égjen feleslegesen a villany. Számlák fizetésénél elektronikus számlafizetésre váltottam.

hollo katalin
szelektiv hulladekgyujtes ,energitakrekos izzok hasznalata , kulon gyujtom a muanyag kupakukot.

hollo katalin
szelektiv hulladek gyujtes , energia takarekos izok hasznalata, kulon gyujtom a muanyag kupakokat , ejart elemeket ...

hollo katalin
Energia takarekos izok hasznalata , szelektiv hulladek gyujtes , kunlon gyujtom a muangyag kupakokot,elemeket.

Hollósi-Horváth Helga
Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, feleslegesen nem folyatom a vizet zuhanyzás közben. Energiatakarékos izzót használok, felesleges fényforrásokat nem használok. A környezetem tisztaságára jobban figyelek, nem kérek az üzletben nejlon zacskót, csak természetesen lebomló szatyrot. Amennyiben módomban áll házamat napenergia segítségével fűtöm majd a közeljövőben.

Homolya Hajnalka
Tömegközlekedéssel járok és sétálok. Odafigyelek a takarékos vízfelhasználásra és az energiafogyasztásra. Vászon bevásárló szatyrokat hordok magammal. Igyekszem szelektíven gyűjteni a hulladékot.

Horváth Virág

ugrás a oldalra « előző oldal következő »

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2019 arculati elemeit!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online

FacebookInstagram