Tarts velünk Te is! Kattints a fenti narancs színű Regisztrálj! gombra!

Regisztrált magánszemélyek

Dr. Szomszéd Andrásné
Takarékoskodás a vízzel, Komposztálom a konyhai zöld hulladékot, Nem termelek szemetet.Szelektív hulladékgyűjtést használom.A ház előtti szemetet is összeszedem. Amennyire lehet, kerülöm a műanyagokat a háztartásomban, stb.

Ducsai Henrietta
Évek óta energiatakarékos izzókat használunk,a szemetet különösen szelektíven gyűjtjük(jelenleg Berlinben élünk és a hulladékgyűjtők elfoglalják a fél a konyhánkat). Nagy erőkkel próbáljuk elkerülni az élelmiszerpazarlást. Nem szemetelünk.

Eichkern Rita

Elek Emőke
zuhanyzok fürdés helyett, szelektíven gyűjtöm a szemetet, nem szemetelek a folyókba,

Fábián Isabella

Faragó Sándor

Fazekas Alexandra

Fejes Attila
Szelektív hulladékgyűjtés. Energiatakarekos készülékek és izzók használata. Fáradt olaj gyűjtése és leadása újrahasznosításra.

Fekete Gábor
Pár éve tudatosan odafigyelek a csap elzárására fogmosáskor, nejlon zacskók mellőzésére/ újbóli használatára vásárláskor, a háztartási szemét csökkentésére és szelektálására. Igyekszem évről évre újdonságokkal "szigorítani", egyre több mindenre tudatosan odafigyelni, és saját példám által másokra is hatást gyakorolni.

Fekete Márk

Feketéné Horváth Erzsébet
A gyermekeimmel odafigyelünk a szelektív hulladékok gyűjtésére .A víz használatára pl zuhanyzunk ,a fogmosáskor nem folyasszuk a vizet pohar használatával kevesebb víz megy el.

Feraji Anikó

Ferencz Pál

FITOS ÁGNES
Mosogatásnál,fogmosásnál nem engedem folyamatosan a vizet! Viszontáskát használok,műanyag helyett!!

Forgács Ádám
Szelektíven gyűjtjük hosszú évek óta a hulladékot, és gyermekeinknek is ezt a példát mutatjuk. Fokozatosan a régebbi égőket LED fényforrásokra cseréljük. Tölthető elemeket használunk. Inkább zuhanyozunk, mint tele kádban fürdünk. Kerékpárral járunk mindenhova. Autóval csak hosszabb útra, vagy nagy bevásárlásra indulunk.

Forgó Barbara
Igyekszem szelektíven gyűjteni a szemetet, mindig elzárni a vizet fogmosás és hajmosás közben, saját palackban hordok magamnál vizet, kerülöm a nejlonzacskók használatát, vettem textil sminklemosó párnákat. Nem dobok ki ételt.

Fűrész Attila Zoltán

Futterer Judi

Galyó Tünde
Szelektív hulladékgyűjtés, egyszer használatos műanyagok használatának kerülése.

Gelmár Ferenc

ugrás a oldalra « előző oldal következő »

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2019 arculati elemeit!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online

FacebookInstagram