Tarts velünk Te is! Kattints a fenti narancs színű Regisztrálj! gombra!

Regisztrált magánszemélyek

BV Enikő

CSÁKI Lajosné

Csányi Szilvia

Csatári Tamás

Csecselics Csilla

Cseh Zsolt

Cserági Istvánné
Földünk védelme érdekében takarékoskodok az energiával, hogy minimalizáltam az elektromos berendezések üzemidejét, szelektive gyűjtöm a hulladékot, kéz és fogmosáskor, zuhanyozáskor csak annyi vizet használok amennyi feltétlen szükséges!

Cserháti Péter
A veszprémvarsányi Életmód Klub tagjai és településünk szorgalmas lakói évek óta -utóbb már évente kétszer - megtisztítják a település bel- és külterületét az elszórt szeméttől, felszámolják az illegális lerakóhelyeket. Idei első akciónk éppen március 24-én lesz. Azon a napon este kézműves vásárt is szervezünk, ahol natúr kézműves termékeket, öko élelmiszereket kínálunk. A vásár alkalmával emlékezünk meg a föld órájáról. E fórumon azonban településünk lakóit kérem arra, hogy a hulladékot gyűjtsék szelektíven, juttassák el a gyűjtőszigetbe vagy a hulladékudvarba és semmiképp ne égessék el sem tüzelő berendezéseikben, sem a szabadban!

Csiby Keve Zsombor

Csicskovicsné Pável Anikó

Csiki Andrea

Csohán Anikó

Csollák Éva

Csörgei Emese

Csóri Barbara Cintia

Czele Bernadett

Czinege Anna
Szelektíven gyűjtöm a háztartási hulladékot, kis fogyasztású led égőt használok, pet palackokat újratöltöm forrásvízzel,gyalog vagy biciklivel közlekedek.

Czövek László Attila
Településen belül gyalogosan vagy kerékpárral közlekedem Kerülöm a PET-palackos italok vásárlását Tusolok

Décsi Frida

Demjén Alexandra
Kevesebb vizet használunk, növényeinket öntözésre az esővizet gyűjtjük és azt használjuk fel. Tejesen vegyszermentes életet élünk, nem használok boltban megvásárolható tisztítószert, itthon állítom elő őket a konyhámban megtalálható alapanyagokból. A szemetet szelektíven gyűjtjük, és most gondolkozunk egy házi komposztáló beszerzésén is, így a hulladék ami a kukába kerülne tényleg minimálisra csökkenne. Nyakon zacskót nem használunk, vásárláshoz a zöldség és a gyümölcs számára külön mosható textil zsákot viszek a húsoknak, felvágott aknák pedig műanyag dobozt így nem hozok haza több szemetet a muszálynál.

ugrás a oldalra « előző oldal következő »

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2018 arculati elemeit!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online