Magánszemély

Település

Intézmény

Vállalat/vállalkozás

Ha részt szeretnél venni a Föld Óráján, és a sorsoláson az otthon-zöldítő csomagért, regisztrálj!

 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A FÖLD ÓRÁJÁHOZ?

 

Bárki csatlakozhat a Föld Órájához otthoni fényeinek leoltásával, elektromos gépeinek kikapcsolásával. Népszerűsíthetik az eseményt közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, Iwiw), saját blogjukon, weboldalukon. Egy óra sötétség számos különleges lehetőséget kínál otthon is, de szeretettel várunk mindenkit Föld Órája rendezvényeinken.

 

HOGYAN CSATLAKOZHATNAK A TELEPÜLÉSEK A FÖLD ÓRÁJÁHOZ?

 

A Föld Órájához a települések fontosabb épületeik díszkivilágításának lekapcsolásával csatlakozhatnak. Természetesen, ha a lekapcsolás technikai okok miatt megoldhatatlan, regisztrációval akkor is lehetőség van a csatlakozásra, amivel a település kifejezheti támogatását. A település a honlapján, illetve a helyi újságban, TV-ben népszerűsítheti, hirdetheti az akciót. Csatlakozhatnak a helyi iskolák, közintézmények is. A település szervezhet “öko-napot” a iskolákban, ünnepélyes lekapcsolást, utcabált, vagy akár gyertyafényes koncertet is. A lehetőségek határtalanok.

 

HOGYAN CSATLAKOZHATNAK INTÉZMÉNYEK, VÁLLALATOK, VÁLLALKOZÁSOK A FÖLD ÓRÁJÁHOZ?

 

A Föld Órájához a vállalatok, vállalkozások nélkülözhető világításaik, díszkivilágításának, fényreklámjaik lekapcsolásával csatlakozhatnak. A vállalat, vállalkozás honlapján, illetve a belső újságban, hírlevelében népszerűsítheti, hirdetheti az akciót ügyfeleinek és alkalmazottainak. Külső-belső kommunikációjában ismereteket adhat át az energiatakarékosság és klímaváltozás összefüggéséről. Elsötétítheti a weboldalát, mint azt számos vállalat, valamint médium tette a tavalyi évben. Saját kibocsátás-csökkentési célokat vállalhat és kommunikálhat saját és a WWF kommunikációs csatornáin. Minden vállalat és vállalkozás találhat a profiljához és a Föld Órájához illeszkedő eseményt. Például egy étterem szervezhet gyertyafényes estét Föld Órája menüvel.

 

 

Töltsd le a WWF Föld Órája 2016 arculati elemeit!
 

TÖLTSD LE!

Nézd meg, hogy a világ más tájain mit tesznek az emberek a Föld Órájáért és a fenntarható jövőért!

Earth Hour

Kapcsolódj! Föld Órája online